Ulf Lundell

Sommarturné 2020 - Inställt

 

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Ulf Lundells konsert i Lindesberg den 29 augusti, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

- Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar. Ulf Lundell

 


Fakta

Evenemanget Inställt.

Biljetter kommer att återköpas. Mail om detta kommer att skickas till alla biljettköpare

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpartner.

Då många evenemang ställs in är handläggningen längre än normal hos vår biljettpartner Tickster. Vi tackar för ert tålamod och hälsar er varmt välkomna tillbaka till framtida evenamang!