Barnkalasfestivalen

7 MAJ

Sugs in i en förtrollande värld - ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane pch sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirered familjeshow.

BARNKALASARTISTERNA 2023

MAMMA MU & KRÅKAN
En minishow där barnen kan sjunga och dansa till "Veckovisan", "Vipp på rumpan affärn" och andra klassiska sånger från serien. (Längd ca. 10 min)

SJUNG MED PETTSON & FINDUS
En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettsons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hänset som får vara med och skoja. (Längd ca. 20 min)

DANIEL KANE
Daniel Kane är en magiker och illusionsit av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen. (Längd ca. 20 min)

ANNIKA HERRLITZ
Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show. (Längd ca. 20 min)

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet.

Biljetter hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller på Blombergska Bokhandeln i Lindesberg. Barn under 1 år går in gratis.

fAKTA

DATUM
7 maj

TID
14.00

PLATS
Lindesberg Arena

ARRANGÖR
Besök Linde AB