Besök Linde AB, som ägs till 100 procent av Lindesbergs kommun, står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här sidan beskriver hur energikallan.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dom.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från lindesbergarena.se i något annat format kan du kontakta oss via e-post lindesbergarena@besoklinde.se alternativt telefonnummer 0581-817 70.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Maila lindesbergarena@besoklinde.se
Ring receptionen 0581-817 70

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Den här webbplatsen är inte helt förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Här följer de brister i tillgängligheten på webbplatsen som vi känner till:

  • Alternativtexter som läses upp vid uppläsning av innehåll saknas på ett par ställen.

Vår ambition är att åtgärda eventuella tillgänglighetsproblem till hösten 2021. Kontakta oss gärna om du stöter på problem eller hittar felaktigheter.

Maila lindesbergarena@besoklinde.se
Ring receptionen 0581-817 70

Hur vi testar webbplatsen

Vi har gjort en intern testning av hela lindesbergarena.se med webbpubliceringsverktyget SiteVisions egen validerings-, länk- och tillgänglighetskontroll vid publicering.

Vi genomför länk- och tillgänglighetskontroll en gång i månaden på hela webbplatsen med hjälp av SiteVisions inbyggda funktion.

Varje sida kontrolleras vid publicering med SiteVisions inbyggda länk- och tillgänglighetskontroll.

Redogörelsen uppdaterades senast den 6 september 2021.